Magisch Entertainment Bureau

‘Magie met een Missie’

Onze ‘Magie met een Missie’maakt het verschil.

Mijn naam is Conraad de Groot en ik ben oprichter/directeur van het Magisch Entertainment Bureau. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in de goochelkunst. Na mijn eerste ontmoeting met een echte goochelaar (rond mijn 8ste jaar) ben ik mij de fijne kneepjes van het vak eigen gaan maken. Goochelboeken lezen, goochelbeurzen bezoeken en lessen volgen bij professionele goochelaars. Daarna ben ik professioneel gaan optreden. Van kinderpartijen – bruiloften en andere particuliere festiviteiten tot optredens bij bedrijven – ondernemersverenigingen en zakelijke beurzen. Vanuit mijn grote commerciële ervaring als ondernemer binnen de Telecom, Zorg en Sales sector kwamen twee werelden samen. Ik kwam erachter dat de goochelkunst van grote toegevoegde waarde kan zijn bij meerdere (strategische) uitdagingen van bedrijven of organisaties. Dat is voor mij ‘Magie met een Missie’. Denk hierbij aan hoe bepaalde producten en/of diensten op een magische manier te presenteren, hoe magie ertoe kan bijdragen dat medewerkers beter gaan samenwerken of op wat voor manier meer bezoekers te genereren naar een beursstand. De boodschap en bedrijfsdoelstellingen combineer ik met magisch entertainment. Een unieke combinatie in de markt.

Maar ook voor privéfeesten, bruiloften en bijv. verjaardagen is mijn missie om het magisch entertainment te verzorgen waardoor de opdrachtgever en haar gasten zullen zeggen; die magie was echt leuk en bijzonder. Dat maakte het feest compleet en onvergetelijk.

Wilt u weten wat het Magisch Entertainment Bureau voor uw bedrijf/organisatie of voor u persoonlijk kan betekenen of wilt u meer weten over onze ‘Magie met een Missie’ aanpak? Belt of mailt u ons dan gerust!

Met magische groet,
Conraad de Groot
Tel: 078 – 7504271
Mobiel: 06-10681931
Email : info@magisch-entertainment-bureau.nl